Hüseyin Hüsnü Tekışık Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon : 0 454 711 41 38
Belgegeçer : 0 454 711 33 42
WEB https://sebinogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : BÜLBÜL MAH. KADİR AYDOĞAN SK. MILLI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ VE ÖĞRETMENEVI BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 2 ŞEBİNKARAHİSAR / GİRESUN
VİZYON : Kaliteli, yenilikçi ve kendini sürekli geliştiren hizmetlerimiz ile öncü ve model bir kurum haline gelmektir
MİSYON : Öğretmenevimizi başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimizin, öğretmenevimize güven duyduğu, aldıkları kaliteli, hizmetler ile misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetinin sağlandığı örnek alınan bir kurum haline getirmektir.Çağımızın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Giresun´dan sabah 10.00 ´dan başlayarak akşam saat 17.00´a kadar her saat Şebinkarahisar koop. minibüsleri ile ve saat 10.00-13.30´da Sema Turizm araçları ile,Sivas´tan 10.00 -17.00 saatlerinde Öz Sivas ve Huzur turizm araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.Ayrıca İstanbul´dan Yıldıray,Tufan,Rota, Başar,Özlem,As Bayburt turizm ve İstanbul Seyahat otobüsleri ile Ankara´dan akşam 19.00-20.00´de As Bayburt,Özlem seyahat otobüsleri ile ulaşılabilmektedir. Antalya,İzmir ve Bursa´dan da otobüs mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Şebinkarahisar; Karadeniz Bölgesi´nin Doğu Karadeniz Bölümü içerisinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Öğretmenevimiz Şebinkarahisar şehir merkezinde olup,Giresun iline 116 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :